HANGYAIRTÁS KORSZERŰEN XXI. SZÁZAD TECHNIKÁJÁVAL

MIT JELENT A KORSZERŰ HANGYAIRTÁS?

 

 HANGYAIRTÁS PERMETEZÉSSEL  BUDAPESTEN HANGYAIRTÁS   HANGYÁK IRTÁSA  BUDAPESTTŐL TÁVOL ESŐ TELEPÖLÉSEKEN

HANGYAIRTÁS GARANCIÁVAL

hangyairtas@hangyairtas.hu

  hangyairtás a környezet megóvásával

 06 20 9 459090    

  HANGYAIRTÁS XXI. század technológiájával mely megóvja környezetét és eltünteti a hangyákat. A korszerű hangyairtás alkalmával nem kontakt hatású hangyairtó szert juttatunk ki a kezelt területre, hanem egy műanyag szerelvényben egy olyan speciális szert helyezünk ki, melyet a szorgos hangyák látogatnak és behordják az anyagot a fészekbe. A hangyák irtásának technológiája sokat fejlődött. Ez az irány tekintettel volt arra hogy környezetünket minél kevesebb szerrel illetve hatóanyaggal terhelje. Az igazán képzett hangyairtó szakember ezeknek az elvárásoknak eleget téve már a korszerű és környezet kímélő megoldásokat használja! Az új hangyairtási technológia, biztosan kiirtja a hangyákat és visszanyeri nyugalmát.

A fészekben tartózkodó egyedek, melyek soha nem hagyják el a területüket  a dolgozok által becipelt anyagból fogyasztanak, ezért elpusztulnak és a hangya-utánpótlás megszűnik.

Természetesen ez a módszer időt vesz igénybe. Az irtás hatásossága nagymértékben függ attól, hogy a műanyag szerelvények milyen pontokra vannak kihelyezve. Ez a hangyairtó szerelvény akár a konyhapultra is kihelyezhető, amennyiben a hangyák vonulási útvonala ezen a területen van.

Rendkívüli előnye, hogy bármikor áthelyezhető. Ez a hangyairtási módszer környezetkímélő, nem szennyezi a lakást kontakthatású szerekkel, ugyan akkor biztonságos megoldást ad a hangyainvázió ellen.

Ezzel a módszerrel érdemes élni már kora tavasszal a hangyák megjelenésével egy időben.

Mivel a hangyairtáskor nem csak az épület belső tereit kell kezelni, hanem a kertben, a ház körül is el kell végezni a hangyairtó szerelvények kihelyezését, ennek az az oka, hogy a hangyák bejutását meg kell akadályozni az épületbe.

A kültéri szerelvényeknek az eső nem árt, mert a benne lévő anyag védetten helyezkedik el, ezért hosszan tartó hatást fejt ki. A permetezéssel ellentétben a kültéri eső nem károsítja a hatóanyagot.